VERTALINGEN

EDITS &
PROOFREADING

ENGELSE
LESSEN

       

Startpagina

Over Ons

Diensten

Filosofie

Contact

                                                   

PAK Business Services is in 2005 opgericht door Pieter Kleyn en richt zich op Nederlands-Engelse en Engels-Nederlandse vertalingen, proeflezen,tekstcontrole en Engelse lessen.

In de praktijk zijn de vertalingen een gezamenlijke inspanning van Pieter en zijn vrouw Jadzia. Pieter verzorgt de vertalingen en Jadzia de edits.Jadzia geeft ook lessen in de Engelse taal. Deze combinatie en werkwijze garandeert de beste kwaliteit en nauwkeurigheid. Alle vertalingen worden grondig nagekeken voordat ze foutloos en inhoudelijk correct naar de klant worden teruggestuurd.

Wij zijn beiden van jongs af aan blootgesteld aan de culturen van onze talen. Hierdoor kunnen wij niet alleen een boodschap overbrengen, maar onszelf ook in het autochtone gedachtengoed verplaatsen. Ons interne controlesysteem ziet erop toe dat alle aspecten van een boodschap helder, duidelijk en correct worden geformuleerd.

Door de jaren heen hebben wij veel zakelijke en juridische documenten vertaald voor onze opdrachtgevers, waarbij de juiste interpretaties en betekenis van geschreven en gesproken berichten zijn overgebracht. Sinds enkele jaren zijn daar medische en fiscale vertalingen aan toegevoegd.

 

Pieter     Jadzia

 

 

 

 
  ŠPAK |Business Services