VERTALINGEN

EDITS &
PROOFREADING

ENGELSE
LESSEN

       

Startpagina

Over Ons

Diensten

Filosofie

Contact

                                                                                                                           

Naast het feit dat zowel het Nederlands als Engels onze vadertaal en moedertaal zijn, beschikken wij over instrumenten en apparatuur die momenteel als toonaangevend binnen de vertaalwereld worden beschouwd. Wij worden regelmatig bijgeschoold in alle disciplines die van belang zijn voor onze diensten. Daarnaast hebben wij voor vrijwel alle vakgebieden een globaal netwerk waarop we kunnen terugvallen. Een enkel voorbeeld hiervan is de vertaling van een medisch dossier van een jongetje die medische behandeling had ondergaan in Nederland en op naar Engeland zou  vertrekken, waar zijn behandeling zou worden voortgezet. In dit aangrijpende geval hebben we, om er absoluut zeker van te zijn dat de boodschap goed zou worden begrepen door de arts van het jongetje in Engeland, onze vertaling uitvoerig doorgenomen met een Nederlandse kinderarts die jaren in Engeland heeft gewerkt.

In zulke gevallen en in alle gevallen waarbij specifieke belangen betrokken zijn of zouden kunnen zijn, doen wij er alles aan om er zeker van te zijn dat uw bericht zijn doel bereikt zoals u dat wenst, helder, duidelijk en correct.

Veel gebeurtenissen in het bedrijfsleven volgen dezelfde processen als die van het menselijk lichaam. Een gezond lichaam vereist dat alle celletjes hun taak zonder tekortkomingen uitvoeren en dat ze direct of indirect met elkaar communiceren via het centraal zenuwstelsel. Iedere entiteit, hoe klein ook, vereist een soortgelijke gedragspatroon om efficiënt en economisch te kunnen functioneren. Inzicht in hoe de één functioneert, of misschien juist niet, kan een helder licht werpen op het functioneren van de ander. Hierdoor wordt duidelijk waar extra of specifieke aandacht vereist is. Interactie en communicatie tussen mensen vereist meestal een taal. Het is dan ook van belang om de taal binnen specifieke vakgebieden te begrijpen.

 

 

 

 
  ©PAK |Business Services