VERTALINGEN

EDITS &
PROOFREADING

ENGELSE
LESSEN

       

Startpagina

Over Ons

Diensten

Filosofie

Contact

                                                                                       

Met de toenemende rol van het Engels als wereldtaal op het gebied van de wetenschap, het zakenleven, het onderwijs, bestuur en management, zorgen onze linguistische diensten ervoor dat elke gesproken of geschreven Nederlandstalige of Engelstalige boodschap de ontvanger helder, duidelijk en tijdig bereikt.

KWALITEIT                                                                    

Wij hanteren een intern controlesysteem waardoor de volledige en duidelijke overdracht van uw boodschap wordt gegarandeerd.

VERTROUWELIJKHEID                                                  

Vertrouwelijkheid speelt een belangrijke rol in onze omgang met klanten, onze vertalingen en de inhoud daarvan. U kunt er zeker van zijn dat uw informatie, hoe gevoelig ook, bij ons in veilige, discrete handen is. Hoewel men zich kan afvragen hoe veilig veilig vandaag de dag is, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie tussen u en ons blijft.

TIJD                                                                             

Veel vertalingen hebben een uiterste leverdatum. Voordat wij ons commiteren bespreken wij de haalbaalbaarheid hiervan. Als wij een bepaald tijdsbestek eenmaal hebben geaccepteerd leveren we ook. Mochten we onverhoopt tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen die de levering dreigt te vertragen, dan nemen we direct contact met u op om een oplossing te bespreken.

BESTANDSFORMATEN                                                    

Hoewel wij over de meest moderne technologieŽn beschikken, heeft ervaring ons geleerd dat het bestandsformaat van aangeleverde documenten voor verassingen kan zorgen. Aan de hand van de door u verstrekte informatie en uw wensen dragen wij van tevoren een oplossing aan.

 

 

 
  ©PAK |Business Services